Te koop
Onder optie
Mondeling verkocht
Verkocht
Verhuurd

Het plan

Doeszicht Leiderdorp 

Aan de Hoofdstraat in Leiderdorp worden 7 nieuwe woningen aan het water gebouwd. Project Doeszicht is gelegen tussen water en polder, vlak naast De Does en dichtbij de Oude Rijn, wat het een perfecte plek maakt voor watersportliefhebbers.  

Doeszicht is een kleinschalig nieuwbouwplan met een karakteristieke architectuur. Er is een vrijstaande watervilla, twee geschakelde watervilla's en vier geschakelde waterwoningen, allemaal met een eigen unieke uitstraling en verdeeld over twee locaties. Welke woning u ook kiest, u kunt op elke plek genieten van de rust en ruimte. 

Wat project Doeszicht zo bijzonder maakt is dat een groot deel van de woningen aan het water grenst, waardoor u overal uitzicht op het water heeft. Dit zorgt direct voor een open en ruimtelijk gevoel wanneer u uw tuin inloopt, of uit uw raam kijkt. Of u nu in de vrijstaande villa woont, een geschakelde villa of een andere woning, u zult altijd kunnen genieten van een eigen aanlegplaats voor uw boot. Meteen vanuit de tuin een rondje varen of aanmeren in Leiden is geen probleem. 

De woningen sluiten naadloos aan bij de omgeving, met een traditionele en duurzame uitstraling. De woningen zijn zo ontworpen dat er lang en comfortabel gewoond kan worden. De vrijstaande villa is in de basis levensloopbestendig gebouwd, voor een zorgeloze toekomst.  

De oppervlakte van de woningen en de kavels zorgen voor veel mogelijkheden. Even van de ochtendzon genieten met een kopje koffie of tot rust komen op de bank na een drukke werkdag? Zowel binnen als buiten heeft u de ruimte. 

De vrijstaande villa heeft twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Ook is elke geschakelde villa voorzien van twee parkeerplaatsen. Deze plaatsen bevinden zich op eigen terrein, en/of op het gemeenschappelijke terrein vlak achter de woning. Op het binnenhofje is één plaats bestempeld als openbare parkeerplek. Bij de waterwoningen bevinden zich acht openbare parkeerplaatsen voor het huis, waardoor u direct bij de voordeur bent. 

Naast de brug op het westelijk perceel staat een karakteristiek brugwachtersonderkomen die in het geheel is mee-ontworpen. In het vaarseizoen april tot en met oktober dient deze als onderkomen voor de brugwachter.  


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring