Financiering

RABOBANK EN FINANCIEEL FIT HELPEN U BIJ DE FINANCIËLE CHECK

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heeft u interesse in een woning van het nieuwbouwproject Doeszicht? Dan ontvangen wij graag uw financiële check zodra de verkoop is gestart. Rabobank en Financieel Fit bieden de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

HOE WERKT HET?

De financiële check kan in uw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. U kunt de financiële check (kosteloos) laten uitvoeren door een financieel adviseur van Rabobank of Financieel Fit. Laatstgenoemde is een onafhankelijke tussenpersoon welke met alle geldverstrekkers samenwerkt en zo ook met de Rabobank. 

De financieel adviseurs van zowel de Rabobank - Dennis Roepman en Marc Nielsen - als Financieel Fit - Ruth van de Ven - zijn nauw betrokken bij het project Doeszicht. Zij gaan graag met u in gesprek over uw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Leiderdorp. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met u de financiële mogelijkheden, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Alle informatie over de hypotheken van zowel de Rabobank als Financieel Fit vindt u op deze webpagina of op deze webpagina.

ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM WONEN

Diverse geldverstrekkers, waaronder de Rabobank, stimuleren energiezuinig en duurzaam wonen. En dat wordt beloond. Koopt u een milieuvriendelijke en duurzame woning in Doeszicht? Dan kunt u wellicht een extra duurzaamheidskorting krijgen. Dennis Roepman, Marc Nielsen en Ruth van de Ven kunnen u daar alles over vertellen. 

NEEM CONTACT OP MET ÉÉN VAN DE ADVISEURS

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor uw woning in Leiderdorp. 

Rabobank adviseur, Dennis Roepman & Marc Nielsen via deze link. 

Financieel Fit, Ruth van de Ven via deze link.


Rabobank | Dennis Roepman en Marc Nielsen


Telefoon: 0682507741 en 0625430545
E-mail: [email protected]

Website


Financieel Fit | Ruth van de Ven


Telefoon: 0252 53 78 00
E-mail: [email protected]

Website


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring